18 Kasım 2014 Salı

Yeni bir hayata başlıyoruz :)


Hamilelik sonrası, Yağızla vakit geçirebilmek için uzun süre iş hayatına geri dönmedim. Ama hayatın gerçekleri çok acı. Dönmek zorunda kaldım. Kendi mesleğime dönmemek için çok direndim aslında. Seviyorum da mesleğimi. Ama Bolu'da iş sahası dardı. 


Allah bu ya ben iş hayatına geri dönmek isterken Devlet hibe desteklerini arttırdı ve ben yine işime döndüm, Proje Uzmanlığına devam ediyorum. İşimi çok seviyorum. Yağız istediğim zaman yanımda. Her ne kadar ofisi alt üst etse de anneannesi gelene kadar idare ediyoruz :) 

 

Evet bizim için yeni bir hayata başlangıç. Maddi olarak evet iyi olacak ama benim adıma manevi yönden çok iyi oldu. Özlemişim çalışmayı yahuuuuu. Millet ben geri döndüm. İş açmak isteyen, devletin, Avrupa Birliğinin, bakanlıkların, kalkınma ajanslarının ve birçok kamu kurumunun hibelerinden yararlanmak isteyenlere duyurulur ;)

9 yorum:

  1. hayırlı olsun. ne olursa olsun çalışmak insanın psikolojisine iyi geliyor kesinlikle. :)

    YanıtlaSil
  2. Evet kesinlikle öyle.Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. çok yakışıklı maşallah :) bende düşünüyorum yeniden çalışmayı, bakalım nasip...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim.Çalışmak iyidir. Çocuklarımızdan ayrı kalıyoruz ama hepimiz için geleceğimiz için iyi oluyor. Hayırlısı olsun sizinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ayrıca blogumda size ait bir ödül var http://kubilayarslanindunyasi.blogspot.com.tr/2014/11/premio-dardos-dart-odulleri-sahiplerini.html

      Sil
  5. hayırlı olsun ne mutlu sana çalışan ve mutlu bir anne olmak gibisi yok canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. İlk başta ayrılmak zor gelse de, ofise yanıma da alabiliyorum.Benden keyiflisi yok :)

      Sil
  6. sizin adınıza çok sevindim çalışan anne olmak gerçekten çok zor...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim. Çalışan anne olmak çok zor ama çocuklarının karşısında dik bir anne olmak onları hayata daha iyi hazırlıyor sanırım.

    YanıtlaSil

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template