24 Eylül 2014 Çarşamba

İnsanlara Güven Giderek AZALIYOR!!!!

Dün eşimle bir iş için Düzce'ye gittik. İşimiz bitince de bir arkadaşımızla buluşup yemek yemek için Yamaçlar diye bir yere gittik. Sokak arasında çok hoş bir esnaf lokantası.(Tavsiye ederim.) 
O arada yağmur yağmaya ve şiddetini arttırmaya başladı. Biz dışarıda oturuyoruz ama sokaklar dar olduğu için karşılıklı iki lokantanın tenteleri bizi yağmurdan koruyor. Sadece tentenin bittiği yer ıslanıyor. Neyse siparişlerimizi verdik. Sohbet ediyorduk ki aradan geçen bir adam tam yağmurun düştüğü yerde küütt diye bayıldı. Eşim ve arkadaşımız hemen müdahale etmek için adamın yanına koştu. Bende hemen 112 acili aradım. O arada adamın ağzından köpükler gelmeye başladı. Vücudu kasıldı. Eşim ve bir kaç kişi adamı zor zapt ediyorlar. Aradan 5 dakika geçti adam kendine geldi inatla kalkmak istedi. Yat desek te dinlemedi. Kalktı bir sandalyeye oturttular. O arada eşim "nasılsın, kendini nasıl hissediyorsun" diye sordu. Adamın dili tutukmuş meğerse. Acaba şimdi mi oldu diye düşündük. Cebinden bir dosya çıkarttı. Eşime gösterdi. İçinde eski haberlerden oluşan gazeteler varmış. Yardım istiyor. Başka bir adam "Kaymakamlık yardım eder" dedi. Ben hala saf saf adama üzülüyorum. Meğerse o arada Eşim, arkadaşımız Ali olayı çözmüş. Neyse ambulans gelecek şimdi bekle dediler. Adam bir telaşla kalktı gitti. 10 dakika içerisinde ambulans ve sağlık ekibi geldi. Durumu anlattık. Meğerse adam insanlara kendini acındırmak için numara yapıyormuş. İnsanlarda ambulans çağırıyor tabi. Sağlık ekibi de bıkmış. Ama yakalayamamışlar henüz.


Adam inanılmaz iyi oyuncuymuş ama.Bir insan kendini o şekilde nasıl yere atar, ağzından köpükler geldi. Vücudunu kastı!!!! Ağzını açmak için eşim çenesini öyle bir sıktı ki, bir şey olmasın adama diye. Sağlık ekiplerine ayrı üzüldüm, orada o düzenbaz için uğraşan insanlara ayrı üzüldüm.
Pes başka bir söz yok. İnsanlara güven giderek azalıyor. Gerçekten hasta olan biri için harcanacak emeği yedi bitirdi dünkü düzenbaz!!!!!

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template