11 Nisan 2014 Cuma

Kursta İlk Çekimlerim

Daha önce BOFSAD'ın fotoğrafçılık kursuna gittiğimden bahsetmiştim. Hatırlatma tık tık :) 



Ve Bolu'da yaşayan fotoğraf tutkunlarına şiddetle tavsiye ediyorum BOFSAD'ın kursunu. Kursumuz bitti ve dış çekimlere başladık :)



Fotoğraf çekmek gerçekten çok zevkli bir faaliyet. Ama kim ne derse desin çok büyük bir sanat. "Aman ne olacak al makinayı çek" diyenlere söylüyorum. 


Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Orman Parkı'na gittik. Hava kapalıydı, ilk başta üzüldüm ama buda benim için farklı bir tecrübe diyerek anı yaşamaya koyuldum. 






Gördüğüm her hikayeyi çekmeye çalıştım kendimce. 500'e yakın fotoğraf çekmişim. Ne ara çektim farkında değilim. İnsan fotoğraf makinası elindeyken zaman mekan tanımıyor. Ki benim yanımda küçük asistanım Yağız da vardı. Yemek vakti, altının değişmesi lazım, oyun oynamak istiyor, derken 500 fotoğraf :)










 Tabi ki çekimlerde oğlumda yanımdaydı:) Onsuz olur mu hiç? Amatörce bir şeyler çektim. Sizlerle de paylaşayım, fotoğrafçılıkla ilgilenen ve uğraşan arkadaşlarımın fikirlerini alayım istedim. Bakalım beğenecek misiniz?


















1 yorum:

  1. Bu fotoğraflar çok güzel olmuş.Bende çok istiyorum bir fotoğraf kursuna gitmeyi ama bir türlü olmadı.Ya saatler uymuyor ya fiyatlara Bodrum farkı yansıyor:(
    Ama ne çok şey değişiyor eğitimini alınca değil mi?

    YanıtlaSil

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template