5 Şubat 2014 Çarşamba

Oğlumun Papyonu

   Keçelerle uğraşmayı çok seviyorum. Oğluma bir sürü oyuncak yapmıştım en son. Burada paylaşmıyorum pek ama bundan sonra el emeği göz nurlarımı paylaşacağım sizlerle. Fikir almak isterim.
   Hoşuma giden yün, ip, düğme, keçe, aparat,... bulunca ne yapacağımı düşünmem alırım. Yeter ki hoşuma gitsin. Ansızın aklıma bir şey gelir ve yaparım. Papyonda öyle oldu aslında.Güzel olmuş mu? Benim çok hoşuma gitti. Sonra yaptıklarımın kenarlarını renkli iple dikmedim. Onlarda güzel oldu. Papyonun arkasına cırt koydum ki  başka papyonlar da takabileyim. Bu arada yaptıktan sonra çok farklı şeyler denedim ve çok güzel oldu. Onları daha sonra paylaşacağım.
Neyse birde toka, bileklik, anahtarlık yaptım. Bir kaç arkadaşımın kızları için hediye diye düşündüm. Zeynep'in kızı Ecrin için, Nurdan'ın daha doğmamış kızı Masal için, İpek'in kızı Melodi için, Kuzim'in kızı Ela için, Gülsüm Ablamın kızı Zeynep için bir şeyler yaptım. Bakalım beğenecekler mi? Sizinle daha sonra paylaşacağım. ( Çünkü çok geç oldu. Bir hevesle yazayım dedim ama diğerlerinin fotoğraflarını çekecek takatim yok. Yağız da uyumuşken bende uyuyayım :) )

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template