4 Şubat 2014 Salı

Kurs Varda Biz mi Gitmedik

Okul hayatıma başladığımdan beri sürekli dersler, kurslar, faaliyetler.Bir yerden sonra sıkıcı oluyor tabi. 6 yaşında anaokuluyla başlayan bir okul hayatı 20 sene sonra üniversiteyle bitti. E bu kadar okumaya alışmış bünye. İllaki bir sınava girmek, bir kursa gitmek istiyor. Birde şuan çalışmıyorum malum. Oğlum 6. ayında. Halimden memnunum ama boş duramıyorum. Memleketimde yani Pınarhisar'da yaşayan bizim kuşak sosyal faaliyet konusunda çok şanslıydık. Yoksa bile öncülük eder istediğimizi yaptırırdık. Ah o güzel günler. 

İzcilik


 Halk Oyunları
Daha fotoğrafını bulamadığım bir çok faaliyet. Voleybol, hentbol, tiyatro, bağlama kursu,... Küçük bir kasabada yapılabilecek her şey :) 

Yaşadığım ilde yani Bolu’da istediğim kursları bulmak çok zor. Aslında vardır mutlaka, belediyenin açtıkları oluyor ama onlar genellikle yaz aylarında. Kim yaz aylarında kendini içeriye kapatmak ister ki? Şöyle sürekli pasta kursu, fotoğrafçılık kursu, boyama kursu, halk oyunları, ev yemekleri, … olsa da gitsek.
Derken bir araştırmaya girdim. 2014 dileklerimden ( Okumadıysanız tık tık) fotoğraf makinasını da almışken(telefonumu da yeniledim bu arada) bir fotoğrafçılık kursuna gideyim, bu hobimi profesyonelliğe taşıyayım dedim. Ve istediğim kursu buldum. Arayan bulur diye boşuna dememişler. Bolu Fotoğraf Severler Derneği'nin kursları varmış. Ama duyuruları az sanırım şuana kadar o kadar aradım ve bulamadım. Aranızda Bolu'da yaşayıp fotoğrafçılık kursu arayan varsa haberiniz ola. Bofsad ın kursu mart ayının 15'inden sonra başlayacak. Siteyi takip edin. 

Fotoğraf Bofsad ın sitesinden alıntıdır. İnceleyebilirsiniz.

Ayrıca başka kurslardan bilgisi olanlarla irtibata geçmek isterim. Kalın sağlıcakla dostlar :)


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template