3 Şubat 2014 Pazartesi

2014 Ayakkabı Modelleri

Ben kunduracı torunuyum. Dedem ayakkabı yaparmış. Hacca gitmeden önce 1980 yılında dükkanını kapatmış. "İSKENDER KUNDURA" 1984 doğumlu olarak ben hatırlamıyorum tabi ki. Ama dedemin bahçedeki malzeme odasında yaptığı çizmeler, ayakkabılar vardı. Hepsi çok güzeldi. Ben küçüktüm o zaman. Sağa sola dağıttı dedem onları. İhtiyacı olanlar giysin dedi. Dükkan açıkken özel günlerin öncesinde kuyruk olurmuş. Ama gerçekten kuyruk. Oldum olası ayakkabı düşkünlüğüm vardır. Tüm bayanların vardır. Benim ki biraz daha farklı tabi ki. Eee şimdi eşimde ayakkabı dükkanı işletiyor. Kaderim ayakkabı yani :) Allah'tan babam öğretmen, ayakkabıya boğulmuyoruz.
Neyse lafı uzatmadan size soruyorum, bu sene ki ayakkabı modellerine göz gezdirdiniz mi? İsterseniz birlikte bakalım:















Bunlar internetten alıntıdır. Kendi çektiğim fotoları da yakında sizinle paylaşacağım.

2 yorum:

  1. SeninTredin.com sitesi üzerinden en trend bayan ayakkabı modellerini inceleyip, kadın ayakkabılarını en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Senintrendin.com sitesinde yeni sezon bayan ayakkabılarında %50’ye varan indirimleri kaçırmayın.
    Bayan Abiye Ayakkabıları, Bayan Stiletto Ayakkabıları, Bayan Babet Ayakkabıları, Bayan Spor Ayakkabıları, Bayan Bot ve Kadın Çizme modellerimizi inceleyebilir, en iyi fiyat garantisi ve ödeme kolaylıklarıyla güvenli bir şekilde alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Jumex Ayakkabılarının Satıldığı tek site olan SeninTrendin’de Kampanya Yağmuru…
    SeninTrendin’i ziyaret etmek için beklemeyin. En Trend Bayan ayakkabı sitesi olan SeninTrendin.com’da geçici bir süreyle üye olan herkese 10 TL indirim kuponu hediye. Aldığınız her ürünün %10’u tutarınca para puan hesabınıza yüklenmekte, 50 TL ve üzeri kadın ayakkabılarında kargo ücretsiz, 300 TL ve üzeri bayan ayakkabı alışverişlerinize 75 TL hediye çeki kampanyaları sunulmaktadır. Ayrıca En Trend Kadın ayakkabılarına özel en ucuz fiyat garantisi senintrendin.com’da. Bayan ayakkabı modellerini inceleyip, senintrendin.com sitesinde bulunan indirimli kadın ayakkabı fiyatlarından daha ucuzunu buldum diyene farklın iki katı para puan hediye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim Senin Trendin.

      Sil

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template