16 Aralık 2013 Pazartesi

Yeni Yıla Yaklaşırken

Bu aralar enerjim tükenmiş bir şekilde yaşıyorum. Resmen sürünüyorum. Oğlumla vakit geçirince az da olsa şarj oluyorum. Havalardan mı, hamilelikten kalma boş depolardan mı (5 aylık anneyim daha sonuçta) yoksa hamilelikte şeker ve tiroidden kaynaklanan aldığım fazla fazla kiloların hala üzerimde olmasından mıdır bilmiyorum ama kendimi yorgun, bitkin ve enerjisi tükenmiş hissediyorum. Enerjim tükenmişken oturuyorum bilgisayar başına yılbaşı için hazırlanmış evlere, dekorasyonlara bakıyorum. İçim açılsın biraz diyorum. İşte o fotoğraflar :
















6 yorum:

  1. Selam,
    Duvar süsü şeklindeki yılbaşı ağaçlarını çok sevdim. Bu yazıyı hemen paylaştım.:) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzeller gerçekten. Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Zaten sizi izliyor muşum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ne güzel. Bu bloguma daha yoğunlaşamadım maalesef. Küçük sıpamla uğraşıyorum. Ama yakın zamanda daha da güzelleştireceğim inşallah.

      Sil
  3. Allah size ve yavrunuza sağlık , huzur versin. Benim de 1 sene 3 ayı geçiyor, ama blog çöktükten sonra yeniden yapılandı. Ben o günden sonra yeniden doğmuş kabul ediyorum. İlk 6 ay yazdım kimse yorum yazmıyor diye bıraktım. Bir gün yorym gelmişti. Ne mutluluk.. Ardından yavaş yavaş yazmaya devam..
    Yağız'la kimbilir ne maceralarınız olacak? Sizi izleyeceğiz, okuyacağız.
    Sizin ve ailenizin yeni yılını kutluyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Amin inşallah. Allah hepimizin çocuğunu korusun inşallah. Bende takipteyim. Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz olabilir. Yağızla maceralarımı http://hediyetadinda.blogspot.com/ da paylaşıyorum. beklerim :)

    YanıtlaSil

 

Gülev'in Gözünden Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template